Veda House - Къща за чай и мъдрост
image2.jpg
начална страница
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини
Начало > Работа
  Събития | Меню
GSM
Оператор
Дневно меню
Събития
Дневно меню
ул. Гладстон 2 За резервации 0882 108 108
Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >
Пловдив
ул. Г. Бенковски 50 За резервации 032 / 622 760
Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >

 

Работа

При нас ще намериш много вдъхновение. И предизвикателства и възможности и добро отношение, но най-вече - споделяне. Ние сме едно голямо семейство, тук всичко е лично и всеки е важен. Работата е забавление, но също и крайно отговорно занимание, което се нуждае от цялото ти внимание. Ако си готов да се посветиш на Веда каузата за по-осъзнат и добър свят заедно с нас, виж какви позиции предлагаме.

Свободни позиции:

Чаена фея.
Това е работа за момичета или момчета, които обичат да общуват, да правят чай и други магии зад бара, да сервират и да поддържат чайната чиста и красива, изъплнена с омайни аромати и приятна музика. Не се изисква предишен опит, английският е задължителен. Работата е на смени.

Помощник в кухнята.
Това е работа за теб, ако обичаш да твориш с храна, да готвиш и да учиш нови неща за вегетарианската и аюрведичната кухня. Важно е да имаш отношение към реда и чистотата и да се отнасяш отговорно към задълженията си. Не се изисква предишен опит. Работата е на смени - вечерни и съботно-неделни.  

За да кандидатстваш изпрати мейл на pishi @ vedahouse . bg

Представи се с няколко думи, ако имаш CV - приложи го, снимката е препоръчителна, задължително е да оставиш телефон за контакт. Очакваме те!

 
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини

    Приятели      Слънце Луна    сп. Усури     Билкова аптека     Amba Style     Йога Дивали