Veda House - Къща за чай и мъдрост
whiteset.jpg
начална страница
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини
Начало > Чаено меню > черен чай (класически)
  Събития | Меню
GSM
Оператор
Дневно меню
Дневно меню Пловдив
Събития
Събития Пловдив
Дневно меню
ул. Гладстон 2 За резервации 0882 108 108
Райска ябълка<веган>
Крем супа с ябълка, целина, морков, картоф.
 
Пудла(зеленчукови шницели) < може и веган> 
Зеленчукови шницелиот нахутено брашно, тиквички, краставици и чушка, гарнирани с прясна салата и сос по избор (млечен или доматен). 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >
Пловдив
ул. Г. Бенковски 50 За резервации 032 / 622 760
Разгледай цялото меню І Виж къде се намира чайната >

 

Черен чай от Индия

Даржелинг Premium FTGFOP1

Автентичен силно ароматен Даржелинг, който се предлага за в къщи в малки дървени сандъчета. Има красиви средно големи листа със зелени връхчета. Тъй като е събиран по време на втората реколта през месец май, има по-плътен и пикантен аромат. Вкусът му е много мек. Отива му мляко.

Даржелинг Хималайски букет

Внимателно подбран букет от втория цъфтеж на чаените плантации в Индия. Има средно големи тъмни листенца с малко връхчета. Много ароматен и пикантен на вкус. Отива му мляко.

Ассам

Една изключителна комбинация между цена и качество. Това е традиционен черен чай от областта Ассам в Индия. Има цели черни листенца със светли връхчета. Силен и тъмен, този чай е със земен и пикантен вкус и малцова нотка. Подходящ е за ежедневна употреба. Отива му мляко.

 

Черен чай от Китай

Златен чай

Родом от Юнан в югозападен Китай, този чай е отгледан на височина межди 1800 и 2100 м сред хладен климат и девствени гори. Бере се само в началото на месец април при благоприятни климатични условия и се обработва по специален метод. Има големи листа с много златни връхчета, силен пикантен и малцов аромат с опушени нотки в комбинация с мек и земен вкус, типичен за чайовете от Юнан.
Сертифициран органичен произход.

Пушен черен чай „Лапсанг Сучонг"

Големите широки листа от долната част на чаения храст се подлагат на продължителна ферментация и се сушат на пушек от запалени борови клонки. Вкусът е много силен, пикантен и специфичен. Особено подходящ е след дълги зимни разходки, препоръчваме го не-подсладен.

 

Черен чай от Шри Ланка

Цейлон Хайгроун OP

Този чай е отгледан на височина между 1000 и 2300 м в Шри Ланка (по старому Цейлон). Има червеникави остри листенца, а ароматът му е силен и пикантен, с малцов привкус. Отива му мляко.

 

 

 
СъбитияНовиниЗа чаяМенюКетърингСнимкиЗа насКонтактиМагазини

    Приятели      Слънце Луна    сп. Усури     Билкова аптека     Amba Style     Йога Дивали